Юбилейная Копаня

Юбилейная Копаня

Сорт середнього строку достигання
Походження: Новина Прикарпаття х гібридна форма С106
Автори: К. М. Копань, В. П. Копань

До Державного реєстру сортів рослин внесений у 2001 році.
Рекомендований для вирощування в зонах Степу, Лісостепу та Полісся.
Стійкий до грибних хвороб. Високоадаптивний до умов вирощування.
Кущ високий, напіврозлогий. Грона середньої довжини, щільні.

Урожайність: 20 т/га

Ягоди великі (1,7–3,5 г), одномірні, округло-овальні, чорні, блискучі, з сухим відривом. Шкірка міцна, еластична. М’якоть зеленувато-коричнева, помірно ароматна, відмінного смаку (8,2 балів). Використання універсальне.

У плодах міститься, %: сухих розчинних речовин — 13,7–14,4, цукрів — 10,5–11,1, кислот — 2,5–2,9, пектинових речовин — 1,4–1,7, а також, мг/100 г сирої маси: фенольних сполук — 328–457, вітаміну С — 206–232.

Где купить?

Ознакомиться с коммерческим предложением на Осень 2014 года, более детально.

Другие сорты

Вернисаж

Сорт среднего срока созревания. Ягоды крупные (1,5-2,2 г), округло-овальные, черные, блестящие, с сухим отрывом. Кожица прочная. Мякоть зеленовато-коричневая, умеренно ароматная, кисло-сладкого вкуса (8,0 балла). Использование универсальное.

Детальніше про сорт

Софиевская

Сорт среднего срока созревания. Ягоды крупные (1,7-3,6 г), одномерные, округло-овальные, черные, блестящие, с сухим отрывом. Кожица прочная, эластичная. Мякоть зеленовато-коричневая, умеренно ароматная, десертного вкуса (8,5 балла). Использование универсальное.

Детальніше про сорт